S-A RĂZGÂNDIT! Dragnea sprijină fundația lui Ponta

Președintele PSD a declarat că îl susține cu totul pe Victor Ponta în demersul său de a crea o Fundație. Ba mai mult, Dragnea va merge chiar la lansarea colegului său din partid.

„Nu, cu riscul sa va dezamagesc (nu va fi exclus sau sancționat Ponta), m-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana, si impreuna cu Victor Ponta am comunicat foarte mult, in fiecare zi. Sigur, nu pot sa spun ca ne-am amuzat, ca nu e in regula, s-a plecat de la o stire complet falsa pe care nu si-a asumat-o nimeni. Nu avem nicio problema cu fundatia pe care o infiinteaza, sper sa fi aprobata la tribunal, il incurajez cu aceasta fundatie, nu poate sa faca nimic rau, este un om cu multa experienta, cu multe cunostinte. Nu a fost niciun fel luat in discutie asa ceva (excluderea sau sanctiunea). Am vazut toti la TV, am asteptat sa-si dea cu parerea toti moderatorii si analistii, nu exista, au fost colegi ai nostri la TV care au incercat sa explice ca nu exista acest subiect. Am relatii de prietenie cu Victor asa cum am avutt inainte. L-am invitat aici dar nu poate veni la Comitetul Executiv de maine, am stabilit sa ne vedem saptamana viitoare. Nu exista nici in partid nici la nivelul conducerii, cu atat mai putin la mine personal, o reactie  negativa cu privire la aceasta fundatie si il incurajez sa mearga cu ea mai departe”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă în aceste condiții PSD-iștii au voie să se înscrie în fundația lui Ponta, Dragnea a răspuns: „Sunt PSD-isti care s-au inscris, bineinteles, acum ca o gluma noi sprijinim societatea civila, ce sa avem impotriva unei fundatii?Este un lcuru bun pe care-l face Victor”.

Dragnea a adăugat că Ponta nu l-a invitat în fundație.

„Am glumit cu el, sper sa nu se supere ca divulg, daca ar avea o functie de presedinte executiv la fundatie, poate m-as duce. Nu am primit invitatie, nu, sa intru in fundatie, dar vreau sa fiu prezent cand o lanseaza, o sa fiu langa el”, a mai spus Dragnea.

Citește și:

Se lansează fundația „Black Sea” a lui Victor Ponta. „Popularii” constănțeni: „Așa se numește o baltă din Oltenia! Vrea locul lui Zgonea”

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*