A cincea ediție a „Black Sea Ports&Shipping” va demara, în premieră, la Constanța

A cincea ediție a evenimentului Black Sea Ports&Shipping se va desfășura în acest an, în premieră în România, la Constanța, la Centrul Expozițional, în perioada 25-27 mai a.c.

Ediția din acest an este găzduită de CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (APMC), evenimentul fiind cel mai important de acest gen din regiunea Mării Negre.

Potrivit (APMC), tematica Black Sea Ports&Shipping se referă la abordarea problemelor de actualitate și la provocările din domeniul transportului și logisticii la nivel mondial. Ediția din acest an a Black Sea Ports&Shipping va reuni 30 de lideri din domeniul transportului internațional. Vor participa peste 300 specialiști din domeniul portuar, reprezentanți ai autorităților, importatori, exportatori, linii de transport maritim, expeditori de marfă, companii de logistică, porturi, companii de exploatare a terminalelor, operatorii feroviari, firme specializate în echipamente portuare și furnizorii de servicii din țări din întreaga regiune a Mării Negre. Evenimentul cuprinde și o expoziție a participanților, până în prezent fiind anunțați 50 de expozanți din domenii diferite de activitate conexe transportului naval, informează APMC.

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*