Demisie la Romsilva. De ce a ales să plece Baronul Pădurilor

Directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu, și-a depus mandatul de directorul general al Regie Naționale a Pădurilor, începând cu data de 21 martie 2016, în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al RNP care a avut loc joi.

„Am notificat CA ca, începând cu 21 martie, să îmi înceteze contractul de mandat, respectiv în 60 de zile, conform OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. CA a luat act de notificarea făcută azi (joi), iar în această perioadă, până pe 21 martie, să poată să organizeze proceduri de determinare a directorului general, urmând ca în 30 de zile să numească un nou director. CA a fost de acord cu încetarea contractului de mandat, conform OUG 109”, a declarat, joi seară, Adam Crăciunescu.

Ministrul Mediului a semnat, miercuri, ordinul de revocare a șefului Romsilva, Adam Crăciunescu, din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor. Anunțul a survenit în contextul în care Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*