Dacian Cioloș face turul ministerelor. Primul: Ministerul Agriculturii

La început de an, premierul Dacian Cioloș are planuri mari: va lua la picior fiecare minister în parte pentru a stabili cu miniștrii săi prioritățile pentru 2016.

Ministerul Agriculturii a fost primul minister vizitat de Dacian Cioloș. Pe lista premierului urmează Ministerul Energiei, unde principala temă de dezbatere este situația Elcen, problema încălzirii în Capitală.

„Am incitat ministerul să gândească în mod mai imaginativ programul de dezvoltare rurală PNDR care dă posibilitatea de a gândi și aplica mai multe măsuri în pachet, care să includă pentru o anumită categorie de beneficiari și o susținere a unei investiții și instalarea unui tânăr fermier și parte de consultanță și sprijin financiar pentru forme asociative. Am trecut în revistă celelalte priorități legate de irigații, de cercetare, de organizarea activității de consultant”, a spus, joi, Dacian Cioloș, la Ministerul Agriculturii.

Premierul propune fiecărui ministru în parte să întocmească o listă scurtă de priorități pentru 2016, listă care va ajunge la Parlament, dar și în dezbaterea societății civile.

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*