Ministerul Mediului, controale în zonele în care se taie păduri ilegal

Ministrul Mediului, Cristina Pașca Palmer a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că se vor face controale în zonele în care se taie păduri ilegal. Aceasta a ţinut să precizeze că se va întâlni cu reprezentanții unor ONG-uri.

Cristina Paşca Palmer a mai explicat că Adam Crăciunescu a fost numit în consiliul de administrație de la Romsilva printr-o ordonanță de urgență.

„Atribuția mea, ca si ministru al Mediului, este numai pe consiliul de administrație de la  Romsilva, acolo unde Crăciunescu este pus cu ordonanța de urgență OG 109. În acest caz, consiliul de administrație este cel care face selecția directorului general. Însa aici este o situație în care ordonanța 109 ne arată că există și situații în care de fapt poți să ai un manager care performează pe partea economică, dar în situația în care există o suspiciune de integritate, nu se pot lua măsuri prin care să putem acționa. S-a pregătit un memo care va fi transmis la Parlament cu aspecte care ar trebui revizuite, refăcute și întărite. Eu am speranța că colegii de la Parlament se pot uita peste aceasta lege, pentru a putea fi  lucruri mult mai clare din punct de vedere legale”, a afirmat ministrul Mediului.

Cristina Paşca Palmer a adus în discuţie şi Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*