Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni a lansat platforma online pentru sesiunea de finanţare 2016

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a lansat platforma online pentru sesiunea de finanţare a proiectelor destinate sprijinirii comunităților românești de peste granițe, ediția 2016, sesiune pentru depunerea proiectelor, care va avea loc în perioada 1 – 29 februarie 2016.

Deputatul de diaspora, Aurelian Mihai, susține că a adus mai multe solicitări cu privire la buna informare în rândul organizațiilor, asociațiilor, fundațiilor etc. românești din diaspora, măsuri pentru care i s-a dat asigurarea ca vor fi puse în aplicare.

Dacă în trecut exista practica de a publica informațiile strict pe site-ul DPRRP, de această dată, conducerea DPRRP va încerca să aibe o colaborare mai bună cu entitățile românești reprezentative la nivelul societății civile din diaspora, promite deputatul Aurelian Mihai.

Pagina DPRRP pentru platforma on-line este accesibilă AICI!

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*