BREAKING NEWS. Guvernul a abrogat ordinul pentru cota redusă de TVA la pâine! Agricultura: e doar o măsură birocratică

UPDATE: Ministerul Agriculturii – este doar o măsură birocratică. După consultarea specialiștilor, biroul de presă al Ministerului Agriculturii informează că ordinul nu abgrogă cota de TVA redusă la pâine, ci doar ordinul din 2013, prin care această cotă a fost redusă. Ordinul din 2013 nu ar mai fi fost necesar, întrucât, din vara anului trecut s-a introdus o cotă redusă de TVA la mai multe categorii de alimente, pâinea și produsele din panificație fiind incluse.

130516_2

Știrea inițială

Guvernul a abrogat ieri, printr-un ordin comun al ministrului Finanțelor Publice și ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cota redusă de TVA, de 9%, la pâine și produse din panificație, în vigoare din 28 august 2013.

Am solicitat informații în legătură cu această măsură neașteptată. La biroul de presă al Ministerului Agriculturii nu se știa nimic. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Finanțelor Publice nu a răspuns nici la apel, nici la mesaj. Conducerea ROMPAN este într-o ședință, iar la secretariatul patronatului din panificație nu se șia nimic. Nu se știa despre Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*