Chesoi, la un pas de-a fi viceprimar: „PNL refuză să ocupe funcția asta, probabil că PSD își dorește să nu își asume totul”

Aflat pe cai mari în ultima perioadă, consilierul local municipal, Tudorel Chesoi, a beneficiat de o atenție sporită din partea PSD în privința bugetului Constanței. Chesoi a susținut scăderea cotei de impozitare pentru clădirile nerezidențiale de la 1,5% așa cum era ea inițial cerută de administrația locală la un procent suportabil: 0,25%!

Viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, s-a consultat cu Tudorel Chesoi și a ajuns la cea mai bună formă pentru cota de impozitare, o scădere de la 1,5% la 0,25%. Concluzia s-a tranșat vineri, când Făgădău i-a înmânat „momentul de glorie” lui Chesoi, acela de a-și susține amendamentul, care a și fost votat, în fața celor doi consilieri liberali, stânjeniți de situație, în cadrul ședinței CLM Constanța.

Între timp, Constanţa va avea cât de curând un nou viceprimar, după ce prefectul a vacantat postul ocupat de Gabi Stan, care şi-a dat demisia din PSD şi a pierdut, implicit, funcţia. Făgădău a declarat vineri că va discuta cu toate partidele, însă PNL refuză funcția, așa cum refuză orice responsabilitate când vine vorba de Constanța, prin urmare Chesoi este cel care ar putea deveni viitorul viceprimar!

„Am auzit și eu că există niște gândiri vis-a-vis de persoana mea din acest punct de vedere, dar nu am discutat nimic special. Am considerat că dacă există o oarecare orientare vis-a-vis de persoana mea sigur că voi fi chemat la niște discuții firești, să zic așa. Mă rog, o să vedem. Stau foarte liniștit, pentru că cred că mă favorizează și o conjunctură, faptul că PNL refuză să ocupe funcția asta, probabil că PSD își dorește să nu își asume totul, ca să arate o anumită deschidere către opoziție, poate pe aici e un adevăr. Sigur, m-ar onora funcția, dar să vedem, nu vreau să discut înainte. Să lăsăm timpul să vorbească”, a spus Chesoi, pentru Puterea de Constanța.

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*