Mişcarea Populară: Guvernul Cioloş să îşi asume răspunderea în Parlament pe legea privind alegerea primarilor în două tururi

Mişcarea Populară îi solicită premierului Dacian Cioloş ca Guvernul pe care îl conduce să îşi asume răspunderea în Parlament pe legea privind alegerea primarilor în două tururi. Partidul condus de Traian Băsescu a mai precizat că Dacian Cioloş „tremură de frica ameninţărilor lui Liviu Dragnea”.

”Este momentul ca premierul Cioloş să demonstreze că înţelege dezavantajele alegerii primarilor într-un singur tur: deficit grav de democraţie, primarii nu vor fi reprezentativi pentru comunitate dacă vor fi aleşi cu 15-20% din voturi, menţinerea în funcţie a aceloraşi primari care ştiu cum să mintă şi păcălească alegătorii cu pomeni electorale. Dacă guvernul Cioloş vrea să demonstreze că este în slujba interesului naţional, nu prizonierul partidelor care l-au votat, că are determinarea de a lăsa în urma sa şi ceva bun pentru România, să-şi asume răspunderea în Parlament pe această necesară modificare de lege şi atunci va constata dacă are majoritatea necesară să rămână la guvernare sau va pleca”, a precizat Mişcarea Populară, într-un comunicat de presă.

Partidul condus de Traian Băsescu a mai menţionat că Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*