Liderii UNPR dezbat strategia electorală a partidului şi relaţia cu PSD

Liderii UNPR se reunesc sâmbătă la Braşov pentru a dezbate strategia electorală a partidului, precum şi relaţia formaţiunii cu PSD. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat public atât cadrul la care se va limita cooperarea electorală PSD-UNPR, cât şi poziţia Uniunii privind alegerea primarilor în 2 tururi.Liderii UNPR se reunesc sâmbătă la Braşov pentru a dezbate strategia electorală a partidului, precum şi relaţia formaţiunii cu PSD. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat public atât cadrul la care se va limita cooperarea electorală PSD-UNPR, cât şi poziţia Uniunii privind alegerea primarilor în 2 tururi, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea a anunţat că, din punctul de vedere al PSD, alianţa cu ALDE şi UNPR din Parlament se păstrează.

UNPR a precizat, vineri, că decizia partidului de a avea grupuri separate de PSD este ”firească”. Formaţiunea condusă de Gabriel Oprea a ţinut să îi transmită liderului social-democrat, Liviu Dragnea, că are ”candidaţi redutabili, organizaţii puternice şi aleşi locali gata să lupte” în 2016.

”Decizia UNPR de a avea grupuri parlamentare proprii este firească în condiţiile în care Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*