Ponta, atac dur la Predoiu: Un bou…

Victor Ponta, fostul premier al României, și Cătălin Predoiu, premierul din umbră al PNL, continuă războiul declarațiilor.

Primul care a lansat atacul de această dată a fost Predoiu. Prim-vicepreședintele liberal a spus că e curios să vadă cum va crește contul fundației lui Ponta.

”Un alt argument fals pe care îl vedem prezentat de fostul premier Ponta este că anticorupţia opreşte investiţiile, pentru că nimeni nu mai semnează. Bine că a semnat Ponta Memorandumul Rompetrol prin care a iertat o companie straină de sute de milioane. Să vedem cu cât și de unde va creşte contul fundaţiei fostului premier făcut pentru cooperarea estică.”, a comentat Predoiu.

La rândul său, Ponta a lansat un atac dur, însoțit de o fotografie: ”S-a topit zăpada și se „dezgheață” tot felul de politicieni care dispăruseră „în ceață” – de exemplu Dl. Cătălin Predoiu (cum care Predoiu? – știți, Președintele „to be elected” al PDL și Premierul „to be elected” al PNL), care a glăsuit ceva despre Citește continuarea în Ziarul Puterea…

Comentează articolul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*